Η κλινική μας έχει πολυετή πείρα και άψογα  καταρτισμένο προσωπικό. Επιλέξαμε το όνομα μας επειδή για εμάς η οδοντιατρική είναι μια ειδικότητα που μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο όταν πονάει ο ασθενής αλλά να βοηθήσει στο να αλλάξει η καθημερινότητα του προς το καλύτερο.

Ο χειρουργός οδοντίατρος και επιστημονικός διευθυντής της κλινικής μας, κος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης με βράβευση και κατάταξη στους πέντε καλύτερους της σχολής.

Γιατί ο ειδικός εξοπλισμός
είναι σημαντικός στην Ενδοδοντία

Ο ειδικός εξοπλισμός για την εργασία της ενδοδοντίας  είναι απαραίτητος εάν θέλουμε να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα και όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία για τον ασθενή.

Η χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων (οδοντιατρικό μικροσκόπιο, μοτέρ ενδοδοντίας, εντοπιστής ακρορριζίου κ.α.) μαζί με την εξελιγμένη τεχνική του ιατρείου μας, μας επιτρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να σώσουμε το δόντι του ασθενούς και να εξαλείψουμε τον πόνο.

Με μεγέθυνση 25Χ σχεδόν δεν υπάρχουν όρια σε αυτό που μπορούμε να δούμε και να αντιμετωπίσουμε, μέσω του οδοντιατρικού μικροσκοπίου, είτε πρόκειται για λεπτομέρειες στο εσωτερικό των ριζικών σωλήνων ή για ανεπαίσθητες ρωγμές στα δόντια.

Η χρήση μικροσκοπίου κατά τη διάρκεια της θεραπείας βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση άλλων προβλημάτων, όπως απομάκρυνση μικροεργαλείων ενδοδοντίας σε ριζικούς σωλήνες, επανεπεξεργασία ριζικού σωλήνα (επανάληψη  απονεύρωσης) ή κλείσιμο ενδοδοντικής διάτρησης.

Χάρη στο μικροσκόπιο μπορούμε πλέον να δούμε την παραμικρή λεπτομέρεια και να πετυχαίνουμε πιο ανώδυνα και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Γιατί πάντα
πρέπει να σώζω ένα δόντι;

Είναι απαραίτητο να σωθεί ένα δόντι κάνοντας απονεύρωση αντί για εξαγωγή, για το λόγο ότι διατηρείται στη στοματική κοιλότητα, αποτρέποντας να δημιουργηθούν προβλήματα στη σύγκλειση και να μετακινηθούν τα υπόλοιπα δόντια. 

Επίσης η μάσηση θα είναι ευκολότερη και τέλος για οικονομικούς λογούς καθώς ένα δόντι που εξάγεται, καθώς το κόστος αντικατάστασης ενός δοντιού που εξάγεται, είναι μεγαλύτερο από αυτό της ενδοδοντικής θεραπείας.

Εμπειρία

Το ιατρείο μας διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με εξειδίκευση στον τομέα ενώ παράλληλα διαθέτουμε εξελιγμένο εξοπλισμό και πολυετή εμπειρία.

Διαρκής εκπαίδευση

Ο κύριος μας στόχος είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των ασθενών με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και υπευθυνότητα. Για τον λόγο αυτόν φροντίζουμε να εξελισόμαστε διαρκώς εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας και αποκτώντας καινούριες δεξιότητες, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές συμβαδίζοντας με την επιστημονική  πρόοδο της εποχής

Μετάβαση στο περιεχόμενο